BAŞKAN ÖZYAVUZ: ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADIK!

Belediyeler 05.02.2025 - 21:36, Güncelleme: 05.02.2025 - 21:36 1835+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZYAVUZ: ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADIK!

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin 2. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda, Harran'ın büyük bir dayanışma örneği sergilediğine dikkat çekti.

Başkan Özyavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi. Harran Belediyesi olarak bizlerde depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için harekete geçtik. Tüm şehir kenetlendik ve Belediyemiz imkânlarını Hatay başta olmak üzere depremden etkilenen illerimiz için seferber ettik. Tüm gücümüzle ve imkânımızla deprem bölgesinde kardeşlerimizin yanında olduk. Depremin açtığı yarayı birlik ve beraberlik içerisinde sarmaya çalıştık. 2 yılı geride bıraktığımız şu süreçte enkazların kaldırıldığı, depremden etkilenen şehirlerin yeniden inşa edildiği bir dönemdeyiz. Devletimiz ihya ve inşa çalışmalarını süratle tamamlamaktadır. Asrın felaketinde tüm milletimiz birlik ve beraberlik içinde yardıma koşarak örnek bir dayanışma sergiledi. Harran'ımızda bu dayanışmaya katkı sağladı. Hemşehrilerimiz, kurumlarımız, vatandaşlarımız büyüğünden küçüğüne her bir ferdimiz yardım toplama noktalarımıza akın etti. Bölgeye yapılan yardımlarımıza destek olan tüm hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. 6 Şubat tarihli depremler neticesinde hayatını kaybeden kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Cenab-ı Allah’tan ülkemizi böylesine felaketlerden korumasını niyaz ediyorum. Aziz milletimize tekraren geçmiş olsun. Yüce Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın.”
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin 2. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda, Harran'ın büyük bir dayanışma örneği sergilediğine dikkat çekti.

Başkan Özyavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi.

Harran Belediyesi olarak bizlerde depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için harekete geçtik. Tüm şehir kenetlendik ve Belediyemiz imkânlarını Hatay başta olmak üzere depremden etkilenen illerimiz için seferber ettik. Tüm gücümüzle ve imkânımızla deprem bölgesinde kardeşlerimizin yanında olduk. Depremin açtığı yarayı birlik ve beraberlik içerisinde sarmaya çalıştık. 2 yılı geride bıraktığımız şu süreçte enkazların kaldırıldığı, depremden etkilenen şehirlerin yeniden inşa edildiği bir dönemdeyiz. Devletimiz ihya ve inşa çalışmalarını süratle tamamlamaktadır. Asrın felaketinde tüm milletimiz birlik ve beraberlik içinde yardıma koşarak örnek bir dayanışma sergiledi. Harran'ımızda bu dayanışmaya katkı sağladı. Hemşehrilerimiz, kurumlarımız, vatandaşlarımız büyüğünden küçüğüne her bir ferdimiz yardım toplama noktalarımıza akın etti. Bölgeye yapılan yardımlarımıza destek olan tüm hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. 6 Şubat tarihli depremler neticesinde hayatını kaybeden kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Cenab-ı Allah’tan ülkemizi böylesine felaketlerden korumasını niyaz ediyorum. Aziz milletimize tekraren geçmiş olsun. Yüce Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.