Engelli Çocuğun Hayali Gerçek Oldu

Belediyeler 25.04.2025 - 19:45, Güncelleme: 25.04.2025 - 19:45 2208 kez okundu.
 

Engelli Çocuğun Hayali Gerçek Oldu

Çektiği video ile sosyal medya üzerinden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ulaşan küçük kız, hayalini kurduğu akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu. Bir anda Başkan Kuş’u akülü sandalye ile evinde gören küçük kız, sevinçten havalara uçtu.

 Şanlıurfa Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi Mahallesi’nde yaşayan 9 yaşındaki cam kemik hastası Hülya Çakır, ailesinin desteğiyle çektiği videosunu Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a sosyal medya üzerinden iletti. Videolu mesajında “Başkanım, ben sizden bir akülü araç istiyorum. Dışarıya çıkıp gezemiyorum. Ameliyat oldum bir de çok sıkılıyorum. O yüzden sizden bir araba istiyorum” diyerek, bir akülü araç isteyen küçük kızın talebine, Başkan Kuş sosyal medyadan cevap vermiş, isteğini bizzat yerine getireceği sözünü vermişti. Verdiği sözü unutmayan birkaç gün içinde yerine getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu ve Belediye Meclis Üyesi Hamza Göktaş ile birlikte küçük Hülya’nın evinin kapısını çaldı. Başkan Kuş’u ve kendisine ayrıca söz veren Muhtar Mahmut Karakuş’u karşısında gören küçük Hülya’nın sevinci gözlerine yansıdı. Başkan Kuş’la bir süre sohbet eden ve sevincini dile getiren küçük kız, kendisine hediye edilen akülü aracına binerek çevresine gülücükler dağıttı. Çakır ailesi, küçük kızlarının hayalini gerçeğe dönüştüren Başkan Kuş’a, Muhtar Karakuşlu’ya ve diğer misafirlere teşekkür etti. Başkan Kuş da her zaman çocukları özellikle engelli çocukları desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek, onları Cumartesi günü saat 20.00’de Eyyübiye Millet Bahçesi’nde verilecek Grup Tillo konserine davet etti.
Çektiği video ile sosyal medya üzerinden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ulaşan küçük kız, hayalini kurduğu akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu. Bir anda Başkan Kuş’u akülü sandalye ile evinde gören küçük kız, sevinçten havalara uçtu.

 Şanlıurfa Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi Mahallesi’nde yaşayan 9 yaşındaki cam kemik hastası Hülya Çakır, ailesinin desteğiyle çektiği videosunu Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a sosyal medya üzerinden iletti. Videolu mesajında “Başkanım, ben sizden bir akülü araç istiyorum. Dışarıya çıkıp gezemiyorum. Ameliyat oldum bir de çok sıkılıyorum. O yüzden sizden bir araba istiyorum” diyerek, bir akülü araç isteyen küçük kızın talebine, Başkan Kuş sosyal medyadan cevap vermiş, isteğini bizzat yerine getireceği sözünü vermişti.

Verdiği sözü unutmayan birkaç gün içinde yerine getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu ve Belediye Meclis Üyesi Hamza Göktaş ile birlikte küçük Hülya’nın evinin kapısını çaldı. Başkan Kuş’u ve kendisine ayrıca söz veren Muhtar Mahmut Karakuş’u karşısında gören küçük Hülya’nın sevinci gözlerine yansıdı. Başkan Kuş’la bir süre sohbet eden ve sevincini dile getiren küçük kız, kendisine hediye edilen akülü aracına binerek çevresine gülücükler dağıttı.

Çakır ailesi, küçük kızlarının hayalini gerçeğe dönüştüren Başkan Kuş’a, Muhtar Karakuşlu’ya ve diğer misafirlere teşekkür etti. Başkan Kuş da her zaman çocukları özellikle engelli çocukları desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek, onları Cumartesi günü saat 20.00’de Eyyübiye Millet Bahçesi’nde verilecek Grup Tillo konserine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.