Muhtar Karademir’den Kundaklama Olayına İlişkin Açıklama!
Muhtar Karademir’den Kundaklama Olayına İlişkin Açıklama!
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından 10 araç kundaklandı.
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından 10 araç kundaklandı.
Olay, Salı günü sabahın erken saatlerinde Akabe Mahallesinde farklı noktalarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Alevlere teslim olan araçlara itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangınları kontrol altına aldı. Araçlar büyük oranda hasar görürken, olaya ilişkin bir şahsın suçüstü yakalanarak emniyet güçlerine teslim edildiği öğrenildi.
Konuya İlişkin Akabe Mahalle Muhtarı Ahmet Karademir 63 Olay Haber’e açıklamalarda bulunarak güvenlik alanında mağdur olduklarının altını çizdi. Karademir; “Öncelikle Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a sesleniyorum. Eyyübiye ilçesi Akabe Mahallemizde dün gece sabaha karşı 10’a yakın araç kundaklandı. Bu vandallık, bu ahlaksızlık huzur bırakmadı mahallemde. Güvenliğin mahallemde acilen yoğunlaştırılmasını, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün gece gündüz çalışmasını talep ediyorum. Uyuşturucu belasına karşı hep birlikte savaş açalım, bu illeti kökünden kazıyalım! Mahallem ve Şanlıurfa’mız için huzur istiyorum. Bu olaylar geleceğimizi ciddi şekilde tehdit ediyor, gençlerimiz adına kahroluyorum! Lütfen, bu çirkinliklere dur diyelim, huzur ve güveni hep birlikte inşa edelim” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.