Şanlıurfa’da Silahlı Kavga! Çok Sayıda Yaralı Var…

Asayiş 01.02.2025 - 23:24, Güncelleme: 01.02.2025 - 23:24 1565 kez okundu.
 

Şanlıurfa’da Silahlı Kavga! Çok Sayıda Yaralı Var…

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Kısas mahallesinde silahlı kavgada çok sayıda kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı kavgada Davut E. ve kardeşi Ahmet E. İle ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili jandarma soruşturma başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Kısas mahallesinde silahlı kavgada çok sayıda kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı kavgada Davut E. ve kardeşi Ahmet E. İle ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili jandarma soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.