BELEDİYE KURSLARI İLE BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİLER

Yürüttüğü temel belediyeciliğin yanında, sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşlara en iyi şekilde hizmet veren Viranşehir Belediyesi, üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan öğrencileri de verdiği kurslarla hayallerine kavuşturuyor. 18-19 Haziran tarihlerinde 3 oturum halinde gerçekleşen ve 18 Temmuz’da sonuçları açıklanan YKS’de; Viranşehir Belediyesi’nden eğitim ve öğretim desteği alan öğrenciler, gösterdikleri başarı ile göz doldurdu.

 

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatları ile geçtiğimiz yıl Etüt Merkezi’ne dönüştürülen belediye hizmet binasında ücretsiz YKS kursu gören gençler, bu sayede sınavları başarıyla tamamlayarak üniversitelere yerleşme yolunda büyük avantaj elde etti.

 

Etüt Merkezi’nde kurs gören öğrencilerden Serhat Koca Eşit Ağırlık alanında Viranşehir 1’incisi, Duygu Harcan Yabancı Dil alanında Viranşehir 1’incisi ve Fatma Çakan da Yabancı Dil alanında Viranşehir 2’ncisi olmayı başardı.

 

BAŞKAN EKİNCİ: GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Viranşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Belediyemize bağlı Etüt Merkezimizde eğitim gören ve YKS'de dereceye giren genç kardeşlerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.