Mehmet Furkan Kısmet
Köşe Yazarı
Mehmet Furkan Kısmet
 

ALIŞAMADIM

Baktığım her yerde hayalin saklı Yokluğuna yârim alışamadım Gözlerim her yerde seni arıyor Sensiz yaşamaya alışamadım   Karanlık çöküyor sessiz odama Taşlar basıyorum gönül yarama Gözyaşım sele döndü yokluğuna Sensiz yaşamaya alışamadım   Kaçmayı istiyor kaçamıyorum Sensiz nefes bile alamıyorum Seni bu canımdan çok seviyorum Sensiz yaşamaya alışamadım.
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2025 -Pazar

ALIŞAMADIM

Baktığım her yerde hayalin saklı

Yokluğuna yârim alışamadım

Gözlerim her yerde seni arıyor

Sensiz yaşamaya alışamadım

 

Karanlık çöküyor sessiz odama

Taşlar basıyorum gönül yarama

Gözyaşım sele döndü yokluğuna

Sensiz yaşamaya alışamadım

 

Kaçmayı istiyor kaçamıyorum

Sensiz nefes bile alamıyorum

Seni bu canımdan çok seviyorum

Sensiz yaşamaya alışamadım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.