/
Mehmet Furkan Kısmet
Köşe Yazarı
Mehmet Furkan Kısmet
 

HEP AĞLATTI GÜLDÜRMEDİ

Kader bana ben kadere dargınım Biraz olsun güldürmedi ki beni Açtı yüreğimde nice yaralar Hep ağlattı güldürmedi ki beni   Biraz olsun sevdirmedi gönlümü Yıprattı çürüttü bütün ömrümü Güldürmedi benim solgun yüzümü Hep ağlattı güldürmedi ki beni   Kara bahtımla hep savaştım durdum Bir gün bile yaşamadım yoruldum Bu dertlere bilmem niye tutuldum Hep ağlattı güldürmedi ki beni.
Ekleme Tarihi: 18 Mayıs 2026 -Pazartesi

HEP AĞLATTI GÜLDÜRMEDİ

Kader bana ben kadere dargınım

Biraz olsun güldürmedi ki beni

Açtı yüreğimde nice yaralar

Hep ağlattı güldürmedi ki beni

 

Biraz olsun sevdirmedi gönlümü

Yıprattı çürüttü bütün ömrümü

Güldürmedi benim solgun yüzümü

Hep ağlattı güldürmedi ki beni

 

Kara bahtımla hep savaştım durdum

Bir gün bile yaşamadım yoruldum

Bu dertlere bilmem niye tutuldum

Hep ağlattı güldürmedi ki beni.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.