/
Mehmet Furkan Kısmet
Köşe Yazarı
Mehmet Furkan Kısmet
 

O OLMADAN YAŞAYAMAM

Uykum firar etti yine bu gece Hasretin ateşi sardı kalbimi Çok özledim yâri delicesine O olmadan asla yaşayamam ki   Sigaramda duman tütüyor yine Yârimin nefhası hâlâ benimle Ulvi aşkıyla da oldum divane O olmadan asla yaşayamam ki   Kim görse halime gülüyor benim Acılar kalbimi sarıyor benim O yokken yaşamam imkansız benim O olmadan asla yaşayamam ki.
Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2026 -Pazar

O OLMADAN YAŞAYAMAM

Uykum firar etti yine bu gece

Hasretin ateşi sardı kalbimi

Çok özledim yâri delicesine

O olmadan asla yaşayamam ki

 

Sigaramda duman tütüyor yine

Yârimin nefhası hâlâ benimle

Ulvi aşkıyla da oldum divane

O olmadan asla yaşayamam ki

 

Kim görse halime gülüyor benim

Acılar kalbimi sarıyor benim

O yokken yaşamam imkansız benim

O olmadan asla yaşayamam ki.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.