2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Şanlıurfa Anket Sonucu Belli Oldu

Siyaset 30.03.2023 - 12:24, Güncelleme: 30.03.2023 - 12:24 2295+ kez okundu.
 

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Şanlıurfa Anket Sonucu Belli Oldu

2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine az bir süre kala 63 Olay Haber üzerinden yapılan anket sonucu şaşırttı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için haber siteniz www.63olay.com adresinden kamuoyuna sunulan ankette “BU PAZAR SEÇİM OLURSA HANGİ CUMHURBAŞKANI ADAYINA OY VERİRSİNİZ?” sorusuyla 3 gün süren bir çalışma yapıldı. 4 cumhurbaşkanının yer aldığı ankette toplam 358 kişi oy kullanarak tercih yaptı. Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Liderliğini Sürdürüyor 63 Olay Haber sitesini ziyaret eden okurlar tek seferlik oy kullanımı ile ankete katıldı. Şanlıurfa’da 3 gün süren anket çalışmasında Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan 173 oy alarak % 49 oy ile liderliği alırken, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 157 oy alarak % 44 ile 2. Sırada yerini aldı. Memleket Partisi Adayı Muharrem İnce 23 oyla % 7 bandını yakalayarak 3. Oldu. 4. Aday Ata İttifakı adına Sinan Oğan 5 oy ile % 2 oranı yakalayabildi. Yapılan anket değerlendirmesinde Şanlıurfa’da oy çoğunluğunu Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan alırken çok az fark ile Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yerini aldı. Türkiye geneli ve Şanlıurfa’ya bakıldığında iki ittifakında oy farkının çok olmadığı gözlemlendi. Mehmet Emin Şanlı – 63 Olay Haber
2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine az bir süre kala 63 Olay Haber üzerinden yapılan anket sonucu şaşırttı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için haber siteniz www.63olay.com adresinden kamuoyuna sunulan ankette “BU PAZAR SEÇİM OLURSA HANGİ CUMHURBAŞKANI ADAYINA OY VERİRSİNİZ?” sorusuyla 3 gün süren bir çalışma yapıldı. 4 cumhurbaşkanının yer aldığı ankette toplam 358 kişi oy kullanarak tercih yaptı.

Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Liderliğini Sürdürüyor

63 Olay Haber sitesini ziyaret eden okurlar tek seferlik oy kullanımı ile ankete katıldı. Şanlıurfa’da 3 gün süren anket çalışmasında Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan 173 oy alarak % 49 oy ile liderliği alırken, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 157 oy alarak % 44 ile 2. Sırada yerini aldı. Memleket Partisi Adayı Muharrem İnce 23 oyla % 7 bandını yakalayarak 3. Oldu. 4. Aday Ata İttifakı adına Sinan Oğan 5 oy ile % 2 oranı yakalayabildi.

Yapılan anket değerlendirmesinde Şanlıurfa’da oy çoğunluğunu Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan alırken çok az fark ile Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yerini aldı. Türkiye geneli ve Şanlıurfa’ya bakıldığında iki ittifakında oy farkının çok olmadığı gözlemlendi.

Mehmet Emin Şanlı – 63 Olay Haber

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.