/

Çelik: O suçlamalar Netanyahu’nun kimlik kartı!

Siyaset 21.08.2026 - 18:35, Güncelleme: 21.08.2026 - 23:13 118 kez okundu.
 

Çelik: O suçlamalar Netanyahu’nun kimlik kartı!

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail Başbakanlık Ofisi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamalarına tepki göstererek, İsrail yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail Başbakanlık Ofisi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarına ilişkin değerlendirmede bulundu. AK Partili Çelik, İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, “Netanyahu için kullanılması gereken ifadelerin Sayın Cumhurbaşkanımız için kullanıldığını” belirtti. İsrail yönetiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef almasının nedeninin, Erdoğan’ın “katliam ve soykırım şebekesinin tüm katliamlarına ve yalanlarına karşı insanlık adına tavizsiz bir duruş sergilemesi” olduğunu savunan Çelik, açıklamasında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu da hedef aldı. Çelik, “Soykırım, katliam, yalan, cinayet ve insanlık suçları Netanyahu’nun ‘kimlik kartı’ olmuştur” ifadelerini kullandı.  
AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail Başbakanlık Ofisi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamalarına tepki göstererek, İsrail yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail Başbakanlık Ofisi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

AK Partili Çelik, İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, “Netanyahu için kullanılması gereken ifadelerin Sayın Cumhurbaşkanımız için kullanıldığını” belirtti. İsrail yönetiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef almasının nedeninin, Erdoğan’ın “katliam ve soykırım şebekesinin tüm katliamlarına ve yalanlarına karşı insanlık adına tavizsiz bir duruş sergilemesi” olduğunu savunan Çelik, açıklamasında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu da hedef aldı.

Çelik, “Soykırım, katliam, yalan, cinayet ve insanlık suçları Netanyahu’nun ‘kimlik kartı’ olmuştur” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.