Eğitimci Said Fethi Aydın’dan Bayram Mesajı
Eğitimci Said Fethi Aydın’dan Bayram Mesajı
Aydınlar Eğitim Kurumları Kurucusu Said Fethi Aydın, Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların bayramını kutladı.
Aydınlar Eğitim Kurumları Kurucusu Said Fethi Aydın, Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların bayramını kutladı.
Kurban Bayramı’nın Türkiye ve İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulunan Eğitimci Said Fethi Aydın, “Barış, kardeşlik ve bereketini tüm benliğimizle hissedip yaşamanın huzuruyla bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve dirliğimize hizmet eden özel günlerdir. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşa bilmeliyiz” ifadelerini kullandı.
Aydın mesajına şöyle devam etti: “Ülkemizde son günlerde yaşanılan sıkıntılı günler ve huzurumuzu bozmak isteyen mihraklara karşı Kurban Bayramının ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum.
Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın başta Şanlıurfalı vatandaşlarımız olmak üzere İslam âlemine ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
63 Olay Haber
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.