/

HALFETİ’DE İL EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şanlıurfa 23.06.2026 - 19:33, Güncelleme: 23.06.2026 - 19:33 104 kez okundu.
 

HALFETİ’DE İL EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Halfeti ilçesinde düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısında, 2025-2026 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesi yapıldı. Toplantıya il ve ilçe millî eğitim yöneticileri ile okul müdürleri katıldı.

Toplantıda, üç eğitim öğretim yılı boyunca Şanlıurfa’da uygulanan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında yürütülen çalışmalar ele alınırken, elde edilen sonuçlar ve gelecek döneme ilişkin hedefler değerlendirildi. Vali Hasan Şıldak, BİGEP’in Şanlıurfa’da eğitimin temel sorunlarına odaklanan kapsamlı bir çalışma olduğunu belirterek, projenin eğitim alanında rasyonel bir yol haritası sunduğunu ifade etti. Sorunların doğru şekilde tespit edilmesi ve uygun yöntemlerle çözüme kavuşturulması amacıyla geliştirilen proje tabanlı çalışma modelinin, eğitim camiasına yeni bir bakış açısı kazandırdığını vurguladı. Şanlıurfa’da eğitimin her zaman öncelikli gündem maddesi olarak ele alındığını kaydeden Vali Şıldak, takım çalışması anlayışı ve güçlü iş birliğiyle eğitim ortamlarının geliştirilmesi için yoğun çaba gösterildiğini söyledi. Toplantıda ayrıca, bir yıl boyunca gerçekleştirilen geniş katılımlı çalışmaların sonuçlarının önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı da belirtildi. Eğitim alanında atılan her adımın ve ortaya konulan özverili çalışmaların somut karşılıklarının görüleceğine dikkat çekildi. Vali Şıldak, eğitim seferberliğine katkı sunan eğitimcilere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, Şanlıurfa’nın gelişmesi ve kalkınmasının temel şartının eğitim olduğunu, bu anlayışla hedefler belirleyip çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 63 Olay Haber
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Halfeti ilçesinde düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısında, 2025-2026 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesi yapıldı. Toplantıya il ve ilçe millî eğitim yöneticileri ile okul müdürleri katıldı.

Toplantıda, üç eğitim öğretim yılı boyunca Şanlıurfa’da uygulanan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında yürütülen çalışmalar ele alınırken, elde edilen sonuçlar ve gelecek döneme ilişkin hedefler değerlendirildi.

Vali Hasan Şıldak, BİGEP’in Şanlıurfa’da eğitimin temel sorunlarına odaklanan kapsamlı bir çalışma olduğunu belirterek, projenin eğitim alanında rasyonel bir yol haritası sunduğunu ifade etti. Sorunların doğru şekilde tespit edilmesi ve uygun yöntemlerle çözüme kavuşturulması amacıyla geliştirilen proje tabanlı çalışma modelinin, eğitim camiasına yeni bir bakış açısı kazandırdığını vurguladı.

Şanlıurfa’da eğitimin her zaman öncelikli gündem maddesi olarak ele alındığını kaydeden Vali Şıldak, takım çalışması anlayışı ve güçlü iş birliğiyle eğitim ortamlarının geliştirilmesi için yoğun çaba gösterildiğini söyledi.

Toplantıda ayrıca, bir yıl boyunca gerçekleştirilen geniş katılımlı çalışmaların sonuçlarının önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı da belirtildi. Eğitim alanında atılan her adımın ve ortaya konulan özverili çalışmaların somut karşılıklarının görüleceğine dikkat çekildi.

Vali Şıldak, eğitim seferberliğine katkı sunan eğitimcilere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, Şanlıurfa’nın gelişmesi ve kalkınmasının temel şartının eğitim olduğunu, bu anlayışla hedefler belirleyip çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

63 Olay Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.