HARRAN CUMHUR ODASINDA RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU

Belediyeler 22.03.2026 - 19:46, Güncelleme: 22.03.2026 - 19:46 126 kez okundu.
 

HARRAN CUMHUR ODASINDA RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Ramazan Bayramı'nın coşkusunu hemşehrileriyle birlikte yaşamaya devam ediyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz geleneksel bayramlaşma programları kapsamında Harranlı ve Şanlıurfalı vatandaşlarla bir araya gelerek bayramın manevi atmosferini paylaştı. Harran Cumhur odasında düzenlenen yoğun katılımlı programlarda vatandaşların bayramını kutladı. Bayram muhabbeti ve kardeşlik vurgusunun ön planda olduğu buluşmalarda, hemşehriler yoğun ilgi gösterdi. Bayramın dayanışma ve yardımlaşma ruhu bir kez daha pekiştirildi. Özellikle Ramazan boyunca Millet Odası'nda sürdürülen iftar sonrası buluşmaların bayramda da devam etmesi, yönetim ve halk birlikteliğini ön plana çıkarıyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, program sırasında yaptığı kısa açıklamada, "Bayram muhabbettir, bayram kardeşliktir. Hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah nice bayramlara sağlıklı ve huzurlu şekilde kavuşuruz" ifadelerini kullandı. MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ise, Harran'ın tarihine ve kültürüne sahip çıkmanın önemine değinerek, "Şanlıurfa ve Harran'ın her karış toprağı bizim için kıymetlidir. Hemşehrilerimizle bu güzel günleri paylaşmak en büyük bahtiyarlığımız" dedi. 63 Olay Haber
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Ramazan Bayramı'nın coşkusunu hemşehrileriyle birlikte yaşamaya devam ediyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz geleneksel bayramlaşma programları kapsamında Harranlı ve Şanlıurfalı vatandaşlarla bir araya gelerek bayramın manevi atmosferini paylaştı.

Harran Cumhur odasında düzenlenen yoğun katılımlı programlarda vatandaşların bayramını kutladı. Bayram muhabbeti ve kardeşlik vurgusunun ön planda olduğu buluşmalarda, hemşehriler yoğun ilgi gösterdi. Bayramın dayanışma ve yardımlaşma ruhu bir kez daha pekiştirildi. Özellikle Ramazan boyunca Millet Odası'nda sürdürülen iftar sonrası buluşmaların bayramda da devam etmesi, yönetim ve halk birlikteliğini ön plana çıkarıyor.

Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, program sırasında yaptığı kısa açıklamada, "Bayram muhabbettir, bayram kardeşliktir. Hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah nice bayramlara sağlıklı ve huzurlu şekilde kavuşuruz" ifadelerini kullandı.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ise, Harran'ın tarihine ve kültürüne sahip çıkmanın önemine değinerek, "Şanlıurfa ve Harran'ın her karış toprağı bizim için kıymetlidir. Hemşehrilerimizle bu güzel günleri paylaşmak en büyük bahtiyarlığımız" dedi.

63 Olay Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.