Kaçak Lastik ve Jant Ele Geçirildi…

Asayiş 09.12.2025 - 16:52, Güncelleme: 09.12.2025 - 16:52 289 kez okundu.
 

Kaçak Lastik ve Jant Ele Geçirildi…

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı denetimde piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan kaçak lastik ve jant ele geçirildi.

Olay, 07.12.2025 tarihinde Otoyol Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen rutin kontrol sırasında yaşandı. Durdurulan bir çekici ve ona bağlı yarı römorkta yapılan incelemede: Usulsüz fatura ile sevk edildiği belirlenen 211 adet kaçak kamyon/çekici lastiği, 15 adet kamyon jantı ele geçirildi. Malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 2.000.000 TL olduğu bildirildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadele kapsamında denetim ve operasyonların aralıksız devam edeceğini açıkladı.   KARAKÖPRÜ’DE JANDARMADAN DEV KAÇAKÇILIK DARBESİ Şanlıurfa Otoyol hattında durdurulan bir çekiciye yapılan kontrolde DEHŞETE DÜŞÜREN bir tablo ortaya çıktı! Usulsüz faturalı, piyasa değeri tam 2 MİLYON TL olan 211 adet kaçak kamyon lastiği!   15 adet kamyon jantı! Hepsi aynı araçta saklanmış halde yakalandı! Jandarma ekipleri, Karaköprü’de suçla mücadeleye gaz kesmeden devam ederken, bu operasyon da kaçakçılara ağır bir darbe oldu. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı: “Mücadelemiz hız kesmeden sürecek.”
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı denetimde piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan kaçak lastik ve jant ele geçirildi.

Olay, 07.12.2025 tarihinde Otoyol Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen rutin kontrol sırasında yaşandı. Durdurulan bir çekici ve ona bağlı yarı römorkta yapılan incelemede:

Usulsüz fatura ile sevk edildiği belirlenen 211 adet kaçak kamyon/çekici lastiği,

15 adet kamyon jantı ele geçirildi.

Malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 2.000.000 TL olduğu bildirildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadele kapsamında denetim ve operasyonların aralıksız devam edeceğini açıkladı.

 

KARAKÖPRÜ’DE JANDARMADAN DEV KAÇAKÇILIK DARBESİ

Şanlıurfa Otoyol hattında durdurulan bir çekiciye yapılan kontrolde DEHŞETE DÜŞÜREN bir tablo ortaya çıktı!

Usulsüz faturalı, piyasa değeri tam 2 MİLYON TL olan 211 adet kaçak kamyon lastiği!

 

15 adet kamyon jantı!

Hepsi aynı araçta saklanmış halde yakalandı!

Jandarma ekipleri, Karaköprü’de suçla mücadeleye gaz kesmeden devam ederken, bu operasyon da kaçakçılara ağır bir darbe oldu.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı: “Mücadelemiz hız kesmeden sürecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.