Şanlıurfa Besi OSB’de Ortak Akıl Dönemi: Sorunları Omuz Omuza Çözeceğiz
Şanlıurfa Besi OSB’de Ortak Akıl Dönemi: Sorunları Omuz Omuza Çözeceğiz
Şanlıurfa Tarıma Dayalı Besi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) seçimleri tamamlandı. Üyelerin ve üreticilerin güvenoyunu alarak başkanlığa seçilen Hasan Karataş, seçim sonrası yazılı bir açıklama yaparak kamuoyuna, üreticilere ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.
Şanlıurfa Tarıma Dayalı Besi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) seçimleri tamamlandı. Üyelerin ve üreticilerin güvenoyunu alarak başkanlığa seçilen Hasan Karataş, seçim sonrası yazılı bir açıklama yaparak kamuoyuna, üreticilere ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.
Karataş, mesajında demokratik bir olgunlukla geçen seçim sürecinin ardından Şanlıurfa'yı tarım ve hayvancılıkta lider konuma getirmek için omuz omuza çalışacaklarının mesajını verdi.
"En Büyük Güç Kaynağım Arkamdaki Dimdik Duruş Oldu"
Uzun ve meşakkatli bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Besi OSB Başkanı Hasan Karataş, kendisine ve ekibine bu görevi layık gören tüm üyelere şükranlarını sundu. Karataş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bu süreçte her anımda yanımda olan, desteklerini, dualarını ve emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli sektör temsilcilerine, yol arkadaşlarıma, akrabalarıma ve aileme yürekten teşekkür ediyorum. Onların bu inancı ve arkamdaki dimdik duruşu, benim için en büyük güç kaynağı olmuştur."
"Seçimin Kazananı Şanlıurfa Hayvancılığıdır"
Seçim yarışının demokratik bir olgunluk içinde geçtiğini vurgulayan Karataş, rakiplerine de teşekkür ederek rekabet döneminin bittiğini ilan etti. Seçimin asıl kazananının Şanlıurfa olduğunu belirten Karataş, şunları kaydetti:
"Bu seçimlerin kazananı sadece bizler değil, Şanlıurfa’mızın tarım ve hayvancılık sektörü, OSB’mizin geleceği ve tüm üreticilerimiz olmuştur."
"Seçim süresince OSB’mizin vizyonuna katkı sunan ve bu sektöre değer katmak için aday olan tüm yol arkadaşlarıma, rakiplerimize de ayrıca teşekkür ediyorum."
"Seçim dönemi ve tatlı rekabet bugün itibarıyla geride kalmıştır. Gün; ayrışma değil, Şanlıurfa’mızı tarım ve hayvancılıkta hak ettiği noktaya taşımak için 'birlikte üretme ve birlikte çalışma' günüdür."
Adil, Şeffaf ve Ortak Akla Dayalı Yönetim Sözü
Oy veren ya da vermeyen ayrımı yapmadan tüm üreticilerin başkanı olacağının altını çizen Şanlıurfa Tarıma Dayalı Besi OSB Başkanı Hasan Karataş, yeni döneme dair yönetim şifrelerini de paylaştı:
"Bizlere oy veren ya da vermeyen tüm üreticilerimizin başkanı olarak; adil, şeffaf ve ortak akla dayalı bir yönetim anlayışı sergileyeceğimizin sözünü veriyorum. Sektörümüzün sorunlarını çok iyi biliyoruz; çözümleri de yine hep birlikte, omuz omuza üreteceğiz. Yeni dönemin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."
63 Olay Haber
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
