Şanlıurfa Yasta: Cevahir Asuman Yazmacı Yaralı Öğrenci ve Öğretmenlerin Yanında
Şanlıurfa Yasta: Cevahir Asuman Yazmacı Yaralı Öğrenci ve Öğretmenlerin Yanında
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Siverek’te meydana gelen silahlı saldırıda yaralanan öğretmen ve öğrencileri hastanede ziyaret etti. Yazmacı, "Acımız çok büyük, yüreğimiz dağlandı" diyerek taziyelerini ve şifa dileklerini paylaştı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Siverek’te meydana gelen silahlı saldırıda yaralanan öğretmen ve öğrencileri hastanede ziyaret etti. Yazmacı, "Acımız çok büyük, yüreğimiz dağlandı" diyerek taziyelerini ve şifa dileklerini paylaştı.
Yaralıların Durumu Hakkında Bilgi Aldı
Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Siverek ilçesinde gerçekleşen menfur saldırının ardından yaralanan ve tedavileri devam eden vatandaşları yalnız bırakmadı. Harran Üniversitesi Hastanesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Yazmacı, hem yoğun bakımda hem de servislerde yatan yaralıların sağlık durumları hakkında başhekim ve doktorlardan detaylı bilgi aldı.
"Umut Dolu Gençlerimizi ve Ayla Öğretmenimizi Kaybettik"
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yazmacı, Siverek ve Kahramanmaraş’ta yaşanan olayların tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu ifade etti. Duygusal anların yaşandığı açıklamada Yazmacı şu ifadeleri kullandı:
"Umut dolu gençlerimizi ve kendini görevine adanmış Ayla öğretmenimizi kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz. Henüz hayatlarının baharında aramızdan koparılan yavrularımızın acısı yüreğimizi dağladı. Bu acı sadece ailelerin değil, hepimizin ortak acısıdır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."
Sağlık Personeline Teşekkür, Hastalara Şifa
Milletvekili Yazmacı, saldırıda yaralananların yanı sıra hastanede tedavi gören diğer hastaları da ziyaret ederek moral verdi. Hasta yakınlarıyla görüşen ve sağlık çalışanlarına özverili mesaileri için teşekkür eden Yazmacı, "Rabbim tüm hastalarımıza Şafi ismiyle şifa versin. Gece gündüz demeden çalışan sağlık personelimize ve başhekimlerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Ziyarete AK Parti Heyeti Eşlik Etti
Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’nın hastane temasları sırasında kendisine AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Ramazan Şerif Uma ve beraberindeki heyet eşlik etti. Yazmacı, yaralıların ailelerine devletin tüm imkanlarıyla yanlarında olduğu mesajını vererek hastaneden ayrıldı.
63 Olay Haber
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
