/

Ankara Mesaisine 11 Nisan Molası: İbrahim Eyyüpoğlu Şanlıurfalılarla Buluştu

Milletin Kürsüsü 12.04.2026 - 18:10, Güncelleme: 12.04.2026 - 18:10 206 kez okundu.
 

Ankara Mesaisine 11 Nisan Molası: İbrahim Eyyüpoğlu Şanlıurfalılarla Buluştu

ŞANLIURFA – TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü vesilesiyle geldiği memleketinde, resmi törenlerin ötesine geçen yoğun bir saha programı gerçekleştirdi. Eyyüpoğlu, kentin kurtuluş gururunu paylaştıktan sonra kırsal mahallelere adeta çıkarma yaptı.

Kurtuluş Gururu Sahada Devam Etti 11 Nisan Şanlıurfa’nın Kurtuluşu etkinliklerine katılarak Şanlıurfalıların bağımsızlık coşkusuna ortak olan Eyyüpoğlu, törenlerin ardından rotasını kırsal bölgelere çevirdi. Protokol ziyaretlerinin yanı sıra halkla iç içe olmayı tercih eden Eyyüpoğlu, ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Taziye Ziyaretleriyle Acıları Paylaştı Vefa ziyaretlerine büyük önem veren TBMM İdare Amiri, kent merkezi ve kırsal bölgelerde taziye ziyaretlerinde bulunarak acılı ailelerin yanındaydı. Vatandaşların zor günlerinde yanlarında olmanın bir görev olduğunu belirten Eyyüpoğlu, mahalle sakinleriyle kurduğu sıcak diyaloglarla dikkat çekti. "Bizim siyasetimizin merkezinde insan, pusulasında ise hizmet vardır. 11 Nisan ruhunu sadece törenlerde değil, halkımızın sofrasında ve dertlerini paylaştığımız taziye evlerinde de yaşatıyoruz." Kırsal Bölgelerde Vatandaşla Yüz Yüze Şanlıurfa’nın kırsal mahallelerini tek tek ziyaret eden İbrahim Eyyüpoğlu, burada vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Tarımdan altyapıya, eğitimden sağlığa kadar birçok konudaki talepleri not alan Eyyüpoğlu, Ankara ile yerel halk arasında köprü olmaya devam edeceğinin mesajını verdi. 63 Olay Haber
ŞANLIURFA – TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü vesilesiyle geldiği memleketinde, resmi törenlerin ötesine geçen yoğun bir saha programı gerçekleştirdi. Eyyüpoğlu, kentin kurtuluş gururunu paylaştıktan sonra kırsal mahallelere adeta çıkarma yaptı.

Kurtuluş Gururu Sahada Devam Etti

11 Nisan Şanlıurfa’nın Kurtuluşu etkinliklerine katılarak Şanlıurfalıların bağımsızlık coşkusuna ortak olan Eyyüpoğlu, törenlerin ardından rotasını kırsal bölgelere çevirdi. Protokol ziyaretlerinin yanı sıra halkla iç içe olmayı tercih eden Eyyüpoğlu, ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

Taziye Ziyaretleriyle Acıları Paylaştı

Vefa ziyaretlerine büyük önem veren TBMM İdare Amiri, kent merkezi ve kırsal bölgelerde taziye ziyaretlerinde bulunarak acılı ailelerin yanındaydı. Vatandaşların zor günlerinde yanlarında olmanın bir görev olduğunu belirten Eyyüpoğlu, mahalle sakinleriyle kurduğu sıcak diyaloglarla dikkat çekti.

"Bizim siyasetimizin merkezinde insan, pusulasında ise hizmet vardır. 11 Nisan ruhunu sadece törenlerde değil, halkımızın sofrasında ve dertlerini paylaştığımız taziye evlerinde de yaşatıyoruz."

Kırsal Bölgelerde Vatandaşla Yüz Yüze

Şanlıurfa’nın kırsal mahallelerini tek tek ziyaret eden İbrahim Eyyüpoğlu, burada vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Tarımdan altyapıya, eğitimden sağlığa kadar birçok konudaki talepleri not alan Eyyüpoğlu, Ankara ile yerel halk arasında köprü olmaya devam edeceğinin mesajını verdi.

63 Olay Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.