MHP’li Ersoy’un Ankara Mesaisi: Dosyasında Sadece Kayseri Var!

Milletin Kürsüsü 23.02.2026 - 22:26, Güncelleme: 23.02.2026 - 22:26 118 kez okundu.
 

MHP’li Ersoy’un Ankara Mesaisi: Dosyasında Sadece Kayseri Var!

MHP Kayseri Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Baki Ersoy, "Sevdamız Kayseri" sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında şehrin kronikleşmiş sorunlarını Ankara gündemine taşımaya devam ediyor.

Ersoy, son dönemde özellikle ulaştırma projeleri ve yerel esnafın talepleriyle ilgili önemli adımlar attı. Ankara-Kayseri Hattında "Hızlı Takip" Milletvekili Ersoy, Kayseri’nin yıllardır beklediği Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesi ve otoban bağlantıları konusunda ilgili bakanlıklarla yürüttüğü görüşmelerin sonuç verdiğini belirtti. Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki bütçe görüşmelerinde Kayseri’nin payını artırmak için yoğun mesai harcayan Ersoy: "Kayseri, Türkiye ekonomisinin can damarlarından biridir. Bu şehre yapılan her yatırım, misliyle geri döner. Biz sadece takipçi değil, sonuç alana kadar vazgeçmeyen bir iradenin temsilcisiyiz." Sahada "Baki" Dostluklar Hafta sonlarını ilçelerde, köylerde ve sanayi sitelerinde geçiren Ersoy, Kayserili vatandaşların en kolay ulaştığı vekillerden biri olma özelliğini koruyor. Kayserispor’un mali yapısından çiftçinin sulama sorununa kadar her detayla bizzat ilgilenen Ersoy, son ziyaretinde esnafın finansmana erişimi noktasında yeni bir çalışma başlatılacağının sinyalini verdi. 63 Olay Haber
MHP Kayseri Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Baki Ersoy, "Sevdamız Kayseri" sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında şehrin kronikleşmiş sorunlarını Ankara gündemine taşımaya devam ediyor.

Ersoy, son dönemde özellikle ulaştırma projeleri ve yerel esnafın talepleriyle ilgili önemli adımlar attı.

Ankara-Kayseri Hattında "Hızlı Takip"

Milletvekili Ersoy, Kayseri’nin yıllardır beklediği Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesi ve otoban bağlantıları konusunda ilgili bakanlıklarla yürüttüğü görüşmelerin sonuç verdiğini belirtti. Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki bütçe görüşmelerinde Kayseri’nin payını artırmak için yoğun mesai harcayan Ersoy: "Kayseri, Türkiye ekonomisinin can damarlarından biridir. Bu şehre yapılan her yatırım, misliyle geri döner. Biz sadece takipçi değil, sonuç alana kadar vazgeçmeyen bir iradenin temsilcisiyiz."

Sahada "Baki" Dostluklar

Hafta sonlarını ilçelerde, köylerde ve sanayi sitelerinde geçiren Ersoy, Kayserili vatandaşların en kolay ulaştığı vekillerden biri olma özelliğini koruyor. Kayserispor’un mali yapısından çiftçinin sulama sorununa kadar her detayla bizzat ilgilenen Ersoy, son ziyaretinde esnafın finansmana erişimi noktasında yeni bir çalışma başlatılacağının sinyalini verdi.

63 Olay Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.