Saadet Partili Kılıç Antalya’nın Sorunları Meclis’e Taşıyor

Milletin Kürsüsü 06.02.2026 - 22:13, Güncelleme: 06.02.2026 - 22:13 151 kez okundu.
 

Saadet Partili Kılıç Antalya’nın Sorunları Meclis’e Taşıyor

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, seçim bölgesi Antalya’da yürüttüğü saha çalışmaları ve Meclis’teki faaliyetleriyle kentin sesi olmaya devam ediyor. Kılıç, özellikle tarımsal üretimde yaşanan maliyet artışları ve turizm sektöründeki yapısal sorunlara dikkat çekti.

Tarım ve Üreticiye Destek Vurgusu Antalya’nın Türkiye’nin örtü altı tarım merkezi olduğunu hatırlatan Şerafettin Kılıç, çiftçilerin artan girdi maliyetleri altında ezildiğini belirtti. Kumluca, Finike ve Serik gibi tarım ilçelerinde üreticilerle bir araya gelen Kılıç, sürdürülebilir bir tarım politikası için desteklemelerin artırılması gerektiğini savundu. "Antalya Sadece Turizmle Değil, Refahla Anılmalı" Kılıç, Antalya’nın dünya çapında bir turizm markası olmasına rağmen, şehirde yaşayan vatandaşların ve sektör çalışanlarının ekonomik zorluklar yaşadığını ifade etti. Saha ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Antalya, ülkemize en çok döviz kazandıran şehirlerin başında geliyor. Ancak ne yazık ki buradaki esnafımız, çiftçimiz ve turizm çalışanımız bu pastadan hak ettiği payı alamıyor. Amacımız, Antalya’nın bereketli topraklarında ve turizm potansiyelinde 'Önce Millet' diyerek hakça bir paylaşımı tesis etmektir." Meclis’te Denetim ve Çözüm Odaklı Siyaset TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarında ve Genel Kurul'da aktif bir performans sergileyen Kılıç, kamu kaynaklarının etkin kullanımı ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi konularındaki önerileriyle tanınıyor. Saadet Partisi’nin "Milli Görüş" belediyeciliği ve ekonomi vizyonunu meclis kürsüsünden dile getiren Kılıç, halkın gerçek gündemini savunmaya devam ediyor. Abdulkadir Şanlı – 63 Olay Haber
Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, seçim bölgesi Antalya’da yürüttüğü saha çalışmaları ve Meclis’teki faaliyetleriyle kentin sesi olmaya devam ediyor. Kılıç, özellikle tarımsal üretimde yaşanan maliyet artışları ve turizm sektöründeki yapısal sorunlara dikkat çekti.

Tarım ve Üreticiye Destek Vurgusu

Antalya’nın Türkiye’nin örtü altı tarım merkezi olduğunu hatırlatan Şerafettin Kılıç, çiftçilerin artan girdi maliyetleri altında ezildiğini belirtti. Kumluca, Finike ve Serik gibi tarım ilçelerinde üreticilerle bir araya gelen Kılıç, sürdürülebilir bir tarım politikası için desteklemelerin artırılması gerektiğini savundu.

"Antalya Sadece Turizmle Değil, Refahla Anılmalı"

Kılıç, Antalya’nın dünya çapında bir turizm markası olmasına rağmen, şehirde yaşayan vatandaşların ve sektör çalışanlarının ekonomik zorluklar yaşadığını ifade etti. Saha ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Antalya, ülkemize en çok döviz kazandıran şehirlerin başında geliyor. Ancak ne yazık ki buradaki esnafımız, çiftçimiz ve turizm çalışanımız bu pastadan hak ettiği payı alamıyor. Amacımız, Antalya’nın bereketli topraklarında ve turizm potansiyelinde 'Önce Millet' diyerek hakça bir paylaşımı tesis etmektir."

Meclis’te Denetim ve Çözüm Odaklı Siyaset

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarında ve Genel Kurul'da aktif bir performans sergileyen Kılıç, kamu kaynaklarının etkin kullanımı ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi konularındaki önerileriyle tanınıyor. Saadet Partisi’nin "Milli Görüş" belediyeciliği ve ekonomi vizyonunu meclis kürsüsünden dile getiren Kılıç, halkın gerçek gündemini savunmaya devam ediyor.

Abdulkadir Şanlı – 63 Olay Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.