Büyükgümüş’ten 11 Milyon Üye Mesajı: Gönül Seferberliğini Başlatıyoruz!

Milletin Kürsüsü 02.02.2026 - 20:57, Güncelleme: 02.02.2026 - 20:57 422 kez okundu.
 

Büyükgümüş’ten 11 Milyon Üye Mesajı: Gönül Seferberliğini Başlatıyoruz!

AK Parti Teşkilat Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, 2026 yılının ilk aylarında hem partisinin üye sayısı hem de ekonomik hedeflere dair yaptığı açıklamalarla gündemde.

Rekor Üye Sayısı ve Sahaya Dönüş Ocak 2026 itibarıyla partisinin üye sayısının 11 milyon 543 bini aştığını duyuran Büyükgümüş, bu rakamın sadece bir istatistik değil, halkın güveninin bir yansıması olduğunu vurguladı. Özellikle 2025 yazından itibaren başlatılan üyelik seferberliğinde 646 binden fazla yeni üye kazanıldığını belirten Büyükgümüş, şunları kaydetti: "Hedefimiz sadece sayısal artış değil, her bir üyemizin gönlüne dokunmak. Kış dönemi çalışmalarımız kapsamında 11 milyonu aşkın üyemizi ev ve iş yerlerinde ziyaret ederek sahada varlığımızı en güçlü şekilde hissettireceğiz." Ekonomi ve Refah Mesajı Trabzon ve Eskişehir gibi illerde katıldığı il danışma meclisi toplantılarında ekonomi programına dair değerlendirmelerde bulunan Büyükgümüş, Türkiye’nin "güçlü bir dezenflasyon sürecine" girdiğini belirtti. Popülist yaklaşımlardan uzak durduklarını ifade eden milletvekili, refah artışının kalıcı hale getirilmesi için kadroların kararlılıkla çalıştığını ifade etti. "Terörsüz Türkiye" Bir Devlet Projesidir Büyükgümüş, son dönemde gündemde olan siyasi süreçlere ilişkin de net mesajlar verdi. "Terörsüz Türkiye" vizyonunun bir devlet projesi olduğunu ve milletin denetimi altında sürdürüldüğünü belirten Büyükgümüş, bu hedefe ulaşıldığında Türkiye'nin kalkınma hızının katlanacağını savundu.   Abdulkadir Şanlı – 63 Olay Haber
AK Parti Teşkilat Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, 2026 yılının ilk aylarında hem partisinin üye sayısı hem de ekonomik hedeflere dair yaptığı açıklamalarla gündemde.

Rekor Üye Sayısı ve Sahaya Dönüş

Ocak 2026 itibarıyla partisinin üye sayısının 11 milyon 543 bini aştığını duyuran Büyükgümüş, bu rakamın sadece bir istatistik değil, halkın güveninin bir yansıması olduğunu vurguladı. Özellikle 2025 yazından itibaren başlatılan üyelik seferberliğinde 646 binden fazla yeni üye kazanıldığını belirten Büyükgümüş, şunları kaydetti: "Hedefimiz sadece sayısal artış değil, her bir üyemizin gönlüne dokunmak. Kış dönemi çalışmalarımız kapsamında 11 milyonu aşkın üyemizi ev ve iş yerlerinde ziyaret ederek sahada varlığımızı en güçlü şekilde hissettireceğiz."

Ekonomi ve Refah Mesajı

Trabzon ve Eskişehir gibi illerde katıldığı il danışma meclisi toplantılarında ekonomi programına dair değerlendirmelerde bulunan Büyükgümüş, Türkiye’nin "güçlü bir dezenflasyon sürecine" girdiğini belirtti. Popülist yaklaşımlardan uzak durduklarını ifade eden milletvekili, refah artışının kalıcı hale getirilmesi için kadroların kararlılıkla çalıştığını ifade etti.

"Terörsüz Türkiye" Bir Devlet Projesidir

Büyükgümüş, son dönemde gündemde olan siyasi süreçlere ilişkin de net mesajlar verdi. "Terörsüz Türkiye" vizyonunun bir devlet projesi olduğunu ve milletin denetimi altında sürdürüldüğünü belirten Büyükgümüş, bu hedefe ulaşıldığında Türkiye'nin kalkınma hızının katlanacağını savundu.

 

Abdulkadir Şanlı – 63 Olay Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.